avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale S.R.L. cu probleme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

S.R.L. cu probleme

Acum 3 ani am cumparat un s.r.l.care era pe pierdere. Am reusit sa-l aducem pe profit cu multa munca. Acum 1 an am renuntat la contabila noastra, si am apelat la un alt contabil. Acesta din urma, acum am aflat, ca a gresit unele acte contabile, si oricum este in urma cu actele pe 3 luni. In acest moment consideram ca ne aflam intr-un impas, si am dori sa stim care ar fii cea mai usoara si rapida metoda de a scapa de aceasta firma. Acum firma nu are datorii catre stat.
Buna ziua,

cea mai rapida metoda ar fi sa o vindeti. Prin cesionarea tuturor partilor sociale catre alte persoane scapati de problema. Altfel, dizolvarea urmata de lichidare este un cosmar lung si costisitor.

av. Costi Boncu
costiboncu a scris:

Buna ziua,

cea mai rapida metoda ar fi sa o vindeti. Prin cesionarea tuturor partilor sociale catre alte persoane scapati de problema. Altfel, dizolvarea urmata de lichidare este un cosmar lung si costisitor.

av. Costi Boncu


Adica plasarea mortului si problemele in curtea altuia? :stunned:
dar o suspendare temporara pe 3 ani nu ar fi mai convenabila? sa nu mai plasam mortul in curtea nimanui!!:D
Acum , de parca nu aveam destule probleme din august contabilul nu a mai facut actele. Deci suntem in urma cu actele. Si nu mai vrea sa continue , sa aduca actele la zi. Ce pot sa fac in momentul de fata, pentru ca nici un contabil nu poate prelua acum situatia contabila din urma cu atatea luni?
Droxi a scris:

din august contabilul nu a mai facut actele. Deci suntem in urma cu actele. Si nu mai vrea sa continue , sa aduca actele la zi.



De ce? .........nu a fost platit ? ......sau altul este motivul?


Ce pot sa fac in momentul de fata, pentru ca nici un contabil nu poate prelua acum situatia contabila din urma cu atatea luni?



Cautati un contabil si veti vedea ca se poate, doar daca exista ceva de ascuns si nu doriti sa spuneti.
Am vazut atat de multe in ultimii 15 ani, incat nu ma mira nimic. Adevarul este undeva la mijloc.
Succes.:wave:
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2008
ContSters42967, utilizator

Alte discuții în legătură

Cesiune societate/ ce raspundere mai are vechiul administrator??? edys_cafe edys_cafe Daca o societate este cesionata, se preda active/pasive, descarcare/predare de gestiune/acte , ce raspundere mai are vechiul administrator??/ Mentinez ca la ... (vezi toată discuția)
Poate fi facut raspunzator? camaro camaro soc. are datorii de25oooron la stat,la care se adauga pen.15000ron ,nu mai sunt bunuri valoroase pe ea ,dar eu ca administrator nu mai sunt in firma de 7luni, ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala juanfernandez juanfernandez Buna,doresc sa prezint cazul unei cunostinte care in urma cu un an jumate a deschis o firma pe numele lui prin care inmatricula masini in Romania pentru ... (vezi toată discuția)