avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen pentru infiintare gradinita particulara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen pentru infiintare gradinita particulara

buna ziua,
Pot infiinta o gradinita partculara sub forma II cod caen 8423 sau 8523 daca sunt economista si am facut un curs de pedagogie in facultate sau imi recomandati un SRL?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:50, 16 Mai 2012
Gradinita o puteti infiinta pe structura unui ong. Legislatia pentru ong o gasiti la adtresa de net [ link extern ]
Alte informatii aveti si la adresa [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gradinita in sistem privat carmendehelean carmendehelean Va rog sa ma ajutati cu legislatia actualizata referitoare la infiintarea,functionarea si indeplinirea cerintelor standard la nivel european pentru gradinitele ... (vezi toată discuția)
Investitii - fonduri nerambursabile pentru tineri (infiintare cresa / gradinita) dezdemona_dezy dezdemona_dezy buna seara am si eu o intrebare referitor la creditul ptr tineri nerambursabil in primul rand as dori sa stiu ce trebuie sa fac am 23 ani vreau sa investesc ... (vezi toată discuția)
In baza carei legi se poate infiinta o gradinita particulara? mihaela2007 mihaela2007 as dori sa infiintez o gradinita prticulara. dupa ce lege ar trebui sa functioneze? (vezi toată discuția)