avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Probe admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Probe admitere magistratura

bun a ziua!ma intereseaza si pe mine dc poate da orice absolvent de drept examen la magistratura si in ce ordine se vor da probele ca am vazut mai nou proba de rationament juridic va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 23:00, 18 Mai 2012
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a adoptat recent o hotarare care modifica Regulamentul concursului de admitere și examenul de absolvire a Institutului Național al Magistraturii, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 439/2006, aceasta fiind publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 261, din 20 aprilie 2012.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Concurs magistratura 25 iunie 2005 Admin Admin Consiliul Superior al Magistraturii, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, organizează la Bucureşti, la data de 25 iunie 2005, concurs de ... (vezi toată discuția)
Memoriu suplimentare locuri procurori - 13 noiembrie 2011 ursuletz ursuletz La examenul din aprilie 2008 s-au scos 30 locuri la judecatori si 50 la procurori. Ulterior s-au suplimentat locurile si au intrat 41 de candidati la ... (vezi toată discuția)