avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs

mi s-a respins actiunea la tribunal cu drept de recurs in 15zile cui ma adresez tot tribunalului unde am avut proces sau curtii de apel?va multumesc
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 13:57, 17 Decembrie 2008
va multumesc , ma ajuta cineva cu un model de recurs?nu inteleg termenii din raspunsuri
maria1956 a scris:

va multumesc , ma ajuta cineva cu un model de recurs?nu inteleg termenii din raspunsuri


DOMNULE PRESEDINTE,

Subsemnatul ................. (numele si prenumele recurentului), domiciliat in localitatea ..............., judetul ............, str. .........., nr. ...... etajul ...... apart. ...... declar recurs impotriva sentintei civile nr. ............, din ............, pronuntata de ..................., si prin care .................. ....................... (se va expune solutia, reprodusa dupa dispozitivul hotararii atacate, in cadrul careia se vor indica si numele, prenumele si adresa intimatului).

MOTIVELE recursului sunt urmatoarele:
In fapt, ......................................... (se va prezenta o scurta expunere a antecedentelor de fapt ale cauzei).

In drept, ......
Cererea de recurs se depune la instanta a carei hotarare se ataca.
Se poate depune intradevar si la instanta de recurs dar merge mai greu.

Multumesc tuturor pentru ajutor.recursul pot sa il adresez in acelasi timp la instanta care a emis hotararea de respingere si la curtea de apel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun recursul? Dawio Dawio Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti unde ma adresez pentru un recurs impotriva unei sentinte a tribunalului, privind litigiile de munca? Depun recursul la ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala badila steluta badila steluta daca un proces se judeca la tribunal in prima instanta recursul unde se depune? va multumesc (vezi toată discuția)
Recursul manuelle manuelle Buna ziua. Cererea de recurs impotriva unei hotarari pronuntate de tribunal se depune tot la tribunal conform art. 302 cod proc. civ. Ce vreau sa va intreb: ... (vezi toată discuția)