avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar nr. 53/63/2012, Tribunalul Dolj, sectia de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar nr. 53/63/2012, Tribunalul Dolj, sectia de contencios administrativ si fiscal

Solutie: Suspendă judecarea cauzei în temeiul disp. art. 155 ind.1 C.p.c. Imi poate explica cineva ce prevede chestia asta?
Am dat AFP si AFM in judecata pentru recuperarea taxei de poluare ... .iar reprezentantul meu ....cred ca ii mai trebuia ceva sa depuna...X-(#-o
Cred ca v-a pus in vedere sa depuneti la dosar un inscris si dumneavoastra nu ati executat obligatia impusa de instanta.
Puteti depune inscrisul solicitat si sa solicitati repunerea cauzei pe rol achitand 1/2 din taxa de timbru .
multumesc frumos pentru raspuns ,insa o chestie nu o inteleg de ce nu mi-a spus avocatul de acel inscris ce trebuie pus la dosar?!
intrebati-l..............

sau .... v-ati uitat bine pe citatia trimisa dumneavoastra? Nu vi s-a pus in vedere depunerea unor inscrisuri?
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
trebuia sa mai depuna niste acte traduse care trebuiau luate de la politie( este vorba de o cerere de returnare a banilor luati pe poluare_actualizarea cu dobanzile aferente).Abea azi am aflat ca trebuiau depuse actele acelea ce trebuiau luate de la politie .( Imi puteti spune cam cat trebuie sa astept dupa acele acte daca stiti cumva in cazul in care fac cerea de eliberare a unor copii azi ? )
Termenul maxim e de 45 zile. Insa, le puteti obtine mai repede, chiar si in 2-4 zile, depinde cat de organizata e arhiva lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs conform art. 244 ind. 1 cod procedurã civilã Andreea_Prescovita Andreea_Prescovita In cazul unui proces ce are ca obiect recuperarea taxei auto la al treilea termen s-a dat solutia urmatoare: In baza art.155/1 Cod pr.civ. dispune suspendarea ... (vezi toată discuția)
Cauza s-a suspendat pentru ca nu am depus actul de proprietate al autoturismului. ce trebuia sa depun? Aura2012 Aura2012 Buna ziua Va rog sa ma ajjutati si pe mine cu o informatie Am avut in proces pe rol privind recuperarea taxei de poluare am solicitat judecata ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii cauzei Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu un proces pe rol cu serviciul inmatriculari pt taxa de prima inmatriculare sau de poluare sau cum au mai denumit-o , la ultima infatisare ... (vezi toată discuția)