avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... interesat
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

interesat

in urma unui accident la locul de munca am suferit o interventie chirurgicala in urma careia am pierdut un rinichi care pana atunci a fost perfect sanatos
la spital cand am ajuns am fost sfatuit sa mint ca nu in timpu programului sa intamplat acidentul dupa ce am facut analizele si mi sa spus ca o sa fiu operat si sa mi se scoata rinichiul responsabilul firmei cu protectia munci m-a pus sa imi schimb declaratia . DORESC SA DAU IN JUDECATA FIRMA LA CARE AM FOST ANGAJAT PENTRU DAUNE MORALE . VAS RUGA SA MA AJUTATI CU CATEVA SFATURI ASTA INSEMNAND SUMA PE CARE AS PUTEA CEREO SI DACA AM CEVA SANSE
Cand s-a intamplat evenimentul? Ati dat o declaratie scrisa in sensul ca evenimentul nu s-a produs la locul de munca?
da si dupa operatie am fost pus de responsabilu de la firma cu protectia munci sa schimb declaratia
Faceti o sesizare la ITM compartimentul SSM. Aratati in detaliu ce s-a intamplat, indicati eventualii martori, cereti cercetarea (sau recercetarea daca a existat o cercetare), In mod normal conteaza ce declarati acum, nu atunci cand va recuperati dupa un traumatism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca misu1972 misu1972 Buna ziua, Sunt angajator si un angajat de al meu a avut un accident de munca cu vatamare corporala grava, este in stare grava si nu se exclude decesul. As ... (vezi toată discuția)
Accident de munca, probleme cu declaratia la itm OanceaAlexandru OanceaAlexandru Buna ziua, vreau sa va \"povestesc\" si eu necazul meu :(. Sunt angajat la o firma de trasport si coletarie eu am fost avasant in din manipulator in ... (vezi toată discuția)
Accident de munca balaceanustefan balaceanustefan deci acum 4 ani de zile am lucrat pentru o firma de constructie a podurilor pe autostrada ,unde am suferit un accident de munca dupa care am ramas orb de un ... (vezi toată discuția)