avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere portughez
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere portughez

BUNA ZIUA, VREAU SA-MI IAU AN PORTUGALIA PERMISUL CATEGORIA C SI DUPA ACEEA VREAU SA VIN SA LUCREZ AN TARA....CE VA TREBUI SA FAC ?? S-AL SCHIMB AN ROMANESC ?? SA MAI DAU O DATA EXAMENUL SAU POT SA LUCREZ CU EL SI AN ROMANIA....MA POATE AJUTA CINEVA....MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Bindea1 , utilizator 20:57, 15 Mai 2012
Nu mai dati examen ,se preschimba permisul.
Cititi si Ordinul MAI nr.1480/2006.
Parerea mea este ca se poate preschimba.
Da, aveti dreptate se poate preschimba, am citit si acel Ordin,deci se poate....... multumesc mult.... toate cele bune.....

[Mesaj editat - va rog sa nu mai scrieti cu majuscule, contravine regulamentului de postare]
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
OK....SCZ#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

alcool!!!!! salut am fost prins cu o alcoolemie de 1,79 si 1,63 permisul ... Ovi1993 Ovi1993 Salun am fost prins cu o alcoolemie de 1,79 si 1,63 permisul meu e de Uk preschimbat infractiunea a avut loc in Romania ce se intampla acum cu permisul ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis de conducere italian sbk_77 sbk_77 Problema mea este urmatoarea: in anul 2002 locuiam in Italia si am preschimbat permisul de conducere romanesc cu unul italian, deci cel romanesc a devenit ... (vezi toată discuția)
Calatorii karlita karlita VREAU SA MA INFORMEZ DACA SE POATE CALATORII DIN FRANTA SPRE GUADELOUPE CU CARTEA NATIONALA(DE ROMANIA) MULTUMESC (vezi toată discuția)