avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Am din prima casatorie un copil de 13 ani, pe care fosta sotie l-a scos din tara acum 11 ani. A plecat cu el in Italia. M-a dat in judecata in Romania pentru pensia alimentara retroactiva. Nu am vazut copilul de cind avea 2 ani. Cit timp a fost in tara am platit pensia, dar daca a plecat... nu am avut cum.
Ce pot face? Sunt casatorit a doua oara si nu am nici o sursa de venit.
Ce imi recomandati?
Cel mai recent răspuns: Mihail nelu Ciobanu , Avocat 19:47, 15 Mai 2012
Daca nu mai aveti alti copii in intretinere, puteti fi obligat la o cota de 1/4 din salariul minim net pe economie pe ultimii 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara mariapopa1975 mariapopa1975 Cum pot obliga fostul sot sa plateasca pensie alimentara daca acesta e in alta tara(italia)dupa venitul de acolo?Mentionez ca acesta plateste pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Pot obține recalcularea pensiei de întreținere începând cu anul 2011 și până la data pronunțării hotărârii? Lolajimbita8 Lolajimbita8 Bună ziua.Am următoarea speță la are aș dori să îmi dați un răspuns legal. Sumt divortat din anul 2011 si am o fată în vârstă de 11 ani. Prin ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere la doi copii dildi dildi buna ziua, in anul 2007 am divortat. Din prima casatorie am o fetita, pentru care platesc pensia de intretinere 120 lei / dintr-un venit de 550 lei /. In anul ... (vezi toată discuția)