avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... problema rampa handicap
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

problema rampa handicap

buna ziua , am cumparat un apartament acum 6luni la parter , la el era facuta o rampa facuta pt o pers cu handocap care locuia acolo, as vrea sa daram rampa deoarce e facuta chiar in geamul meu de la bucatarie si toate persoanele care intra acolo se uit la mine in casa.la cine ce institutie ar trebui sa ma adresez, care e distanta minima de la geamul meu pana unde puteau sa faca ei rampa, am inteles ceva de 2m
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alex2150 , utilizator 20:09, 15 Mai 2012
1) Daca nu mai locuieste persoana cu handicap acolo,de ce sa mai fie nevoie? Nu incurca pe nimeni decat pe dvs.
2) Mergeti la primarie si faceti cerere ptr demolarea rampei.
3) mergeti la administratorul blocului si la fel cereti aprobare demolare rampa.
persoana cu handicap a murit, eu am cumparat aparamentul de la mostenitori lui, sunt si alte pers din bloc care vor sa o demolez
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
alex2150, utilizator
Cea mai buna solutie este sa mergeti la persoanele care sunt de acord cu dvs ptr demolarea rampei,sa faceti un tabel cu vecinii dvs,in care se specifica ca vecinii sunt de acord cu demolarea rampei si respectiv si la administratorul blocului.
Apoi cu acest tabel ( acordul vecinilor ) mergeti la primarie,faceti cerere catre primar,si totul se va rezolva.
din ce am inteles de la vecini nu exista nici un proiect pe ea,maine ma duc la primarie sa vad daca exista asa ceva , daca nu au proiect se poate demola cred fara primarie, administratol al blocului nu exista e la tara doar primaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construirea unei rampe pentru persoanele cu handicap este posibilă? TLG TLG Bună ziua. Am și eu o intrebare. Există vreo lege care să oblige asociația de proprietari să construiască o rampă pentru persoanele cu handicap? Pe ... (vezi toată discuția)
Rampă beton pe spațiul verde mateimela mateimela In cazul in care o persoana cu handicap a decedat și rampa de beton construita de acesta, nu mai este necesară, prelungirea rampei traversând peste pațiul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un bloc nou care face parte dintr-un ... conico conico Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc nou care face parte dintr-un ansamblu de 5 blocuri si o singura asociatie. La blocul nostru s-a dorit montarea unei rampe. ... (vezi toată discuția)