sunt intr-un proces contencios administrativ in faza recurs la curtea de apel in data de 18 mai(((((( la primul termen nu m-am prezentat))))).As dori ca recursul sa se faca si in lipsa mea,,,as putea depune o cerere de judecata in lipsa ...cu cite zile inainte de termen trebuie depusa cererea????? ..joi pe 17 nu este prea tirziu???????
nu pe citatie nu scrie nimic cu cite zile inainte de termen se poate depune intimpinarea.....dar la cite termene pot sa nu ma prezint fara a mi se anula recursul?? rog parerea //sfaturile unui avocat ..va multumesc
Recurentul nu depune intampinare. Stiu, nu ati citit mesajul initial cu atentie.
@ancaancuta
1. Puteti depune cererea de solicitare a judecarii cauzei in lipsa dvs. oricand doriti. Important este sa ajunga la dosar.
2. Recursul nu se anuleaza daca nu va prezentati la termene, nu exista nicio dispozitie legala in acest sens. Este in interesul dvs., totusi, sa incercati sa va prezentati in fata instantei de recurs.
E legal?
ContSters42601
Am adresat instantei o cerere de recurs prin email fara semnatura electronica,a fost inregistrata am fost citat. Pentru primul termen am trimis o cerere catre ... (vezi toată discuția)