avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Infiintare birou de consultanta juridica
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Infiintare birou de consultanta juridica

Buna seara, spuneti mi va rog care sunt pasii pt a infiinta un birou de consultanta jurdica. Am aceasta posibilitate in condiitiile in care sunt proaspa licentiat in drept??
Cel mai recent răspuns: iuliuadrianconstantin , utilizator 15:50, 17 Mai 2012
Nu aveti acest drept. In conformitate cu prevederile legale in vigoare prestarea de servicii juridice apartine doar avocatilor. A existat posibilitatea acum cativa ani sa se infiinteze astfel de societati (prin 2006), insa nu mai este posibil.
Ceea ce puteti face este sa infiintati o firma cu obiect de activitate consultanta in afaceri si management.
Este un impediment prin lege sa aveti cod CAEN 6910 specific consultantei juridice daca nu sunteti avocat.
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2012
horeabortan, utilizator
Multumesc pentru informatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suntem doua persoane absolvente cu licenta ale facultatii ... alina oana alina oana Buna ziua, Suntem doua persoane absolvente cu licenta ale facultatii de drept , cu experienta ca si consilieri juridici , 2 ani jumatate si 6 ani, si am dori ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl cu ob.activ.tot caen ametist ametist Pentru o firma srl avand obiect activitate tot CAEN, de la a la z, si cu activitate principala cod 7022 "Activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)