avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita credite bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita credite bancare

intrebare: in cazul unui credit de nevoi personale semnat de imprumutat si de un co-imprumutat (deci nu girant), contract ce nu a fost respectat, se ajunge la executare silita, este normal ca procedura de executare sa se indrepte si impotriva co-imprumutatului?? mentionez ca in contractul de credit s-a incheiat un act aditional din care reiese faptul ca toate sumele detinute de imprumutat in orice cont bancar devin garantie mobiliara, in caz de nerespectare a conditiilor contractului de credit.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:17, 16 Mai 2012
co-imprumutatul raspunde in solidar cu imprumutatul, creditorul se poate indrepta chiar si numai impotriva co-imprumutatului pt a recupera suma, e treaba debitorilor apoi, cum isi regleaza conturile intre ei.
Cititi contractul de credit ca acolo ar trebui sa scrie exact care sunt obligatiile si ce se intampla in caz de neplata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi cu ipoteca vianora vianora AM luat un credit de nevoi cu ipoteca .Ipoteca a fos pusa pe unul din apartamentele mamei mele( ea fiind garant) in caz de neplata creditului din moive de ... (vezi toată discuția)
Girant la ananghie amalasunda amalasunda Va salut! Un bun prieten si-a girat in 2005 fosta sotie care a luat un credit de nevoi personale de la o banca. Garantia, conform contractului \"inseamna ... (vezi toată discuția)
Fiecare girant al unui credit neplatit e urmarit pentru intreaga datorie? danacri danacri O verisoara de-a mea este unul din cei 2 giranti ai unui imprumut al unei cunostinte, care a plecat din tara fara a lasa nicio adresa. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)