avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lichidare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lichidare srl

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica lichidatorul.
Ultima oara cand m-am intalnit cu el a fost cand am fost la registrul comertului pentru specimen de semnatura. Tot atunci mi-a cerut certificatul de inregistrare si stampila pentru a le depune la reg. com. si mi-a zis ca de atunci eu nu mai am treaba, el va trebui sa se ocupe de tot si o sa ne mai vedem cand va trebui sa ii dau onorariul, adica peste o saptamana.
As dori sa stiu daca se poate sa il verific ca sa vad daca a facut tot ce trebuia. Sau ce acte trebuie sa imi dea la sfarsit si poate astfel stiu ca a facut tot, ca a scos toate actele. Nu vreau sa il platesc si dupa aia sa aflu ca nu si-a facut treaba. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 12:25, 14 Decembrie 2008
Veti gasi raspuns la nelamuririle dumneavoastra in Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 359 din 21/04/2006.
O gasiti aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in dizolvare fany22 fany22 BUNA, Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)
Lichidare legea 359 lylyna71 lylyna71 In 2006 s-a dispus lichidarea si dizolvarea unor societati prin Legea 359/2004. Nici pana in momentul de fata nu au fost gasiti asociatii, singurele acte ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unei societati comerciale aflate in lichidare cornelmo cornelmo Pentru a scapa de executarea silita, unul dintre cei doi asociati ai unei societatii debitoare, a cerut si obtinut, pe cai oculte,foarte rapid si fara citarea ... (vezi toată discuția)