Buna ziua. As dori sa stiu cum pot verifica lichidatorul.
Ultima oara cand m-am intalnit cu el a fost cand am fost la registrul comertului pentru specimen de semnatura. Tot atunci mi-a cerut certificatul de inregistrare si stampila pentru a le depune la reg. com. si mi-a zis ca de atunci eu nu mai am treaba, el va trebui sa se ocupe de tot si o sa ne mai vedem cand va trebui sa ii dau onorariul, adica peste o saptamana.
As dori sa stiu daca se poate sa il verific ca sa vad daca a facut tot ce trebuia. Sau ce acte trebuie sa imi dea la sfarsit si poate astfel stiu ca a facut tot, ca a scos toate actele. Nu vreau sa il platesc si dupa aia sa aflu ca nu si-a facut treaba. Va multumesc!
Veti gasi raspuns la nelamuririle dumneavoastra in Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 359 din 21/04/2006.
O gasiti aici [ link extern ]
Firma in dizolvare
fany22
BUNA,
Am o firma debitoare, am o creanta uriasa pe care ar trebui sa mi-o plateasca, si nu am reusit s-o obtin. M-am interesat la registrul Comertului si ... (vezi toată discuția)
Lichidare legea 359
lylyna71
In 2006 s-a dispus lichidarea si dizolvarea unor societati prin Legea 359/2004. Nici pana in momentul de fata nu au fost gasiti asociatii, singurele acte ... (vezi toată discuția)