avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Salariatii care au Contract de munca din anul 1994 si 2007 cum trebuie sa apara in revisal 2011 la rubrica data contract (anterior inceperii activitatii) aceiasi cu data angajarii??... daca trebuie anterior inceperii activitatii se poate face corectie incepand cu data de 16.05.2012 .
Dar la interval vechime este corect incepand cu data de 01.08.2011 sau trebuia din data angajarii ex 10.10.1994
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 17 Mai 2012
Cand ati introdus c.i.m. , ce data de incepere a activitatii ati trecut?
Exemplu data contract 04.10.1994 data actvitate 04.10.1994 si la vechime la salariatii vechi incepe cu 01.08.2011 . Va multumesc pentru raspunsuri.

Asa apare in program .. la raport salariat apare intervalul de vechime conform HG nr.500/2011 si nu toata vechimea cumulata de la data angajrii si pana in prezent ...
Acum trebuie sa rezolv problema cu data contract la salariatii angajati din 1994-2000 . Pot face corectie si la data cand isi produce efecte scriu data contract cea anterioara inceperii. trebuie sa anunt ITM pentru aceasta corectie?
Vă multumesc pentru sfaturi imi sunteti de mare ajutor.
Daca faceti corectie, atunci transmiteti fisierul generat la ITM ....

art.4 alin.3 din HG nr.500/2011: Orice corectie a erorilor survenite in completarea registrului se face la data la care angajatorul a luat cunostinta de acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intervale vechime Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am o mare dilema...de ce imi apare la raport salariat,la intervale vechime la toti salariatii 01.08.2011-prezent.Sa va explic mai bine:1. La ... (vezi toată discuția)
Revisal vechi/revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Am un angajat din 2009 in revisalul cel vechi cu norma intreaga, in iulie 2011 am modificat norma de lucru la 4 h,implicit salariul la 335 lei.In august am ... (vezi toată discuția)
Hg 500/2011 cioc natalia cioc natalia urgent...... Au aparut normele metodologice de aplicare a HG 500/2011? Daca vreau sa angajez pe cineva pe data de 01.08.2011, operez tot in revisalul cel ... (vezi toată discuția)