avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi locative sot dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi locative sot dupa divort

V-as ruga un raspuns la urmatoarea problema:locuiesc de ceva ani cu sotia intr-un imobil care este si era si inainte de casatorie,proprietatea sotiei.Dupa cati ani de casatorie obtin drept de habitatie permanenta intr-o camera din imobil,la un eventual divort?
Niciodata, puteti sta casatorit si 100 de ani, daca veti divorta, veti putea fi evacuat
Sesizez o nota de ironie in raspunsul tau si nici nu cred ca esti cea mai autorizata parsoana ptr. a da un raspuns...asa ca mai bine iti vesi de treburile tala...
1) nu v-am dat dreptul sa ma tutuiti
2) va aflati totusi pe un forum, daca doriti raspunsuri de la persoane autorizate :), mergeti si platiti o persoana autorizata
3) intamplator, am dreptate fie ca va convine , fie ca nu.
4) nota de ironie o sesizati dvs, nu am avut o intentie sa va ironizez.. desi e caraghios sa crezi ca bunurile proprii se transforma in bunuri comune dupa un timp de 1 an sau 10. Daca veti divorta candva, veti putea locui in acel apartament doar daca proprietarul casei va va permite.
Veti avea un drept de creanta ( pe care va trebui sa-l dovediti ) doar daca veti aduce imbunatatiri ap in timpul casatoriei
ramane cum am stabilit:vezi-ti de treburi...n-ai altceva mai bun de facut?
:offtopic:
Nu sunteti in masura sa stabiliti ceva pe acest forum, iar eu asta fac, imi vad de treburi.

Aveti in link regulamentul, v-as ruga sa-l respectati, inclusiv acest punct : 2.2. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, (..) comportament nepotrivit sau ofensator (...). Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment user @dutcusioan  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@Datcusion[/b] primeste avertisment pentru incalcarea pct. 2.1 si 2.2 din Regulamentul de postare al forumului Avocatnet. 2.1. Nu jigni ceilalti ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @ionion2000 POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Userul @ionion2000 primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.2. Sunt interzise: ... (vezi toată discuția)
Avertisment user @thran  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Userul [b]@thran [/b] primeste avertisment pentru incalcarea in mod repetat a prevederilor art. 2.1 si 2.2 din Regulamentul forumului Avocatnet. 2.1. Nu ... (vezi toată discuția)