avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare bancara
Discuție deschisă în Executare silită

executare bancara

Buna ziua,

Iata ce au patit parintii mei:

In urma cu doi ani au acceptat ca un nepot al lor sa isi treaca domiciliul la adresa lor pentru ca nu aveau buletine si nu putea primi alocatia pentru copil, fara sa stie ca acesta contractase un imprumut bancar.Intre timp, acesta nu si-a platit nici o rata.Intre timp banca l-a dat in judecata si ne-au tot trimis citatii acasa pe numele lui.Mentionez ca acesta nu a locuit nici o clipa la acel domiciliu.Parintii mei i-au cerut sa isi schimbe domiciliul, el a zis ca l-a schimbat, dar nu stim sigur.ieri am primit un ordin de executare silita pe numele lui, dar pe adresa noastra.Parintii mei sunt disperati si nu stiu ce sa faca.Ei nu l-au girat, dar le este frica sa nu le ia ceva din casa, desi nu stiu ce ar putea pentru ca suma este foarte mare.

Poate primesc vreun sfat.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CRIS TIMISOARA , utilizator 13:11, 31 Decembrie 2008
Mai precis ce ordin de executare silita au primit?
Am primit o somatie de la un executor judecatoresc(Titlu exec silita 5487/2008)

Nu o am la mine dar in mare suna cam asa:
In baza rat371/alin 2 Din Og privind codul de proc civila demararea executarii silite va incepe in 5 zile de la primirea prezentei chiar si in lipsa datornicului daca in acaest termen nu se plateste datoria.
Ori acel nepot nu are de gand sa plateasca si nici nu a locuit vreodata acolo.Ei nu mai au acte decat pe locuinta, pe ce au in casa nu au, fiind luate mai de mult.
Se pune probleme sa le fie pus sechestru pe vreun bun.
Creditul l-a luat la BCR care a cesionat creanta catre firma EOSKSI.
fiind probabil adresa de corespondenta care a fost declarata la deschiderea contului si semnarea contractului de credit, este normal va ajunga la dumneavoastra toate sesizarile. este adresa lui oficiala.
atata timp cat parintii dumneavoastra nu sunt garanti fidejusori/ipotecari, nu trebuie sa va faceti probleme, nu vor fi executati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu am nimic pe numele meu și locuiesc adresa de pe buletin ... Ionuț 90 Ionuț 90 Daca nu am nimic pe numele meu și locuiesc adresa de pe buletin poate sa mi se pună sechestru pe bunuri care nu sunt pe numele meu (vezi toată discuția)
Poate banca pune sechestru pe casa? AlexMartinP AlexMartinP As vrea sa stiu si eu daca banca poate pune sechestru pe o casa care nu este pe numele meu, am doar adresa acolo. Am luat creditul doar cu buletinul, fara ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu nina1974 nina1974 Buna ziua Am o poprire pe salariu si as vrea sa vand apartamentul, care este proprietatea mea, dobandit prin donatie. Cumparatorul imi vireaza banii prin ... (vezi toată discuția)