avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita licitatie casa
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita licitatie casa

Buna ziua!
am si eu o mare problema si cred eu foarte grava in vederea unei rate la CEC- Bank. Rata care am facut-o la aceasta banca daca o pot numi asa mi-a cerut un coplatitor si aceea a fost mama pensionara pt ca sotul este PFA., toate bune pana in ziua cand firma unde lucram a facut restructurari si am ramas in somaj. La aceasta rata a mea nu am mai reusit sa ajung exact cu suma care mi se fixase pe luna, (rata lunara), si mergeam cu o suma mai mica. Am anuntat directorul CEC-ului situatia mea, dar se pare ca nu era multumit de sumele pe care le depuneam. Eu stiu ca in situatii de criza trebuie sa fii mai cooperant cu clientii mai ales ca eu nu eram unele din acei clienti care nu trecea pe acolo cu lunile, eu mergeam in fiecare luna cu cat puteam si eu.Directorul a venit acasa a facut scandal, mama fiind bolnava de inima si speriindu-se de acest om, am vrut sa ii scot acte medicale necesare pentru a o putea apara de acest Director hartuitor.
in nici un mod nu am putut ajunge la un consens cu el si a trimis dosar de executare cu poprire din pensia si asa foarte mica a mamei.Eu tot nu inteleg cum a putut sa ii faca mamei poprire cand de fapt eu sunt titulara creditului? Dar bune au fost toate, totusi ca scapasem de acest om insistent de la usile noastre.De 6 luni ii se opreste mamei din pensie atat cat trebuie.Acum dupa 6 luni ne trezim iar cu dl. Director la usa, si cu executorul ca nu este suficient cat i se opreste mamei. Ne-a disperat credeti-ne si nea amentintat si mai rau cu luarea de lucruri din casa sau casa pusa la licitatie.ceea ce ne-am si trezit la usa. executare silita cu punerea apartamentului la licitatie.
Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac. Mentionez ca nu am facut o rata cu ipoteca si suma datorata este de 10.000 lei, cum poate pune un apartament la licitatie cand acest apartament face mult mai mult decat datoram noi, cum poate soma un executor astfel pana nu evalueaza dosarul unui creditor????va rog sa imi raspunda cineva ce trebuie facut intr-o astfel de situatie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sadhna , utilizator 12:38, 16 Mai 2012
Doamna, singura solutie este sa gasiti o cale sa platiti creditul. Altfel imobilul va fi executat silit. Daca
Multumesc , dar raspunsul nu este cel asteptat, intrebarea mea catre dvs. dl. Jocandi, daca eu dispuneam de aceasta suma , mai ajungeam sa fac rata??? spuneti-mi daca se poate face un recurs sau o contestatie la aceasta somatie si cu cine trebuie sa vorbesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare credit, negociere cu executorul kittysor kittysor Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi, pe viitor sunt dispusa sa platesc un consultant credite pentru a ma indruma sa rezol o situatie care a ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Executarea silita Fely77 Fely77 Buna, In timpul casatoriei am facut un credit ,sotul fiind titular,eu codebitor.Dupa o perioada ,mai ales urmand si divortul,nu am mai putut plati si la un ... (vezi toată discuția)