avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comunicarea unei hotarari de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Comunicarea unei hotarari de divort

in data de 12.12.2011 am avut proces de divort si instanta hataraste defacerea casatoriei de comun acord,si delara definitiva si irevocabila in ceea ce priveste defacerea casatoriei.la 13.03.2012 primesc acasa comunicarea,hotaraea de divort si pana astazi 16.05.2012 bat drumurile judecatoriei pentru a o legaliza si a o supralegaliza aceasta hotarare si mereu primesc acelasi raspuns ca nu s-au intors dovezile la dosar.Este posibil ca de 2 luni de la comunicare sa nu se rezolve aceasta hoarare???Cineva din arhiva judecatoriei Ploiesti este de o lene crasna,si nu isi face treaba la dosare.Ce ar trebuie sa fac?catre cine sau pe cine trag la raspundere???va multumesc
Cel mai recent răspuns: alinaluca , utilizator 13:12, 16 Mai 2012
Cereti sa vedeti dosarul ca sa va convingeti personal de adevarul celor afirmate de arhivar. In paralel puteti face o cerere catre instanta prin care solicitati comunicarea sentintei.
da sigur ca am angajat pe cineva din romania sa mearga la dosar sa vada care i situatia si la dosar nu sau intors dovezile,nici recurs nu este,si acum la telefon doamna de la arhiva imi spune ca nu stie de ce de 2 luni nu sau intors dovezile,si pur si simplu mi-a inchis telefonul.
Nu trebuie sa va surprinda atitudinea celor de la arhiva...parca sunt trase la indigo, la arhivele tuturor instantelor. Trimiteti urgent o cerere (in care precizati nr.dosarului, data la care s-a pronuntat, calitatea pe care ati avut-o) si solicitati recomunicarea sentintei, aratand ca este absolut necesar pentru a proceda la legalizarea acesteia.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)
Intrebare delia_h2006 delia_h2006 eu si prietenul meu vrem sa ne casatorim civil,dar nu reusim sa legalizam sentinta lui de divort.divortul dintre el si fosta sotie a fost de comun ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera hotararea de divort de la tribunalul din cornetu-ilfov? safta ioana safta ioana In anul 2009 luna mai ,am terminat divortul cu fostul sot ,o luna mai tarziu am primit acasa hotararea de divort definitiva si irevocabila.In aceea hotarare ... (vezi toată discuția)