avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului?

cum se calculeaza indemnizatia de crestere a copilului ?
total venituri pe ultimile 12 luni/75%
sau 75% la venitul net?
august 2011-ianuarie 2012 ...6 luni am avut un venit de 20000 lei brut ,iar acum sunt somera ,daca totul va fi bine voi naste in august ,ma incadrez pentru indemnizatie si cum va fi calculata ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:41, 16 Mai 2012
suma veniturilor nete de pe ultimile 12 luni/12*75*
1. Daca in cele 12 luni premergatoare nasterii aveti si luni de somaj atunci intra in calcul si inmdemnizatia de somaj.

2. Se aduna toate veniturile nete din cele 12 luni se imparte la 12 si rezultatulo se inmulteste cu 75%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal si concediu prenatal ELENAGOGONEA ELENAGOGONEA Buna ziua , Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum se calculeaza riscul maternal si concediul prenatal? din cate am citit riscul maternal este 75% ... (vezi toată discuția)
Srl-debutant si cic iuliamarin iuliamarin Buna ziua, As dori sa ma lamuriti in legatura cu calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului. Sunt angajata part-time la o societate, as dori sa imi ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu crestere copil ana176 ana176 Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza concediu postnatal,adica cel dupa nastere,nu cel de dinainte. Sal.brut este 1374 lei. multumesc (vezi toată discuția)