avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Livrare cereale
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Livrare cereale

Ca si note contabile la o livrare de cereale ar fi 4111=701,iar in decl 394 ar trebui trecut si TVA-ul?Dar in decontul de tva se trece si tva-ul la livrarea de cereale?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 19:46, 17 Mai 2012
in decl. 394 nu se trece si tva aferenta pentru livrarile cu taxare inversa.
de asemenea tva nu se trece nici in decont la rd. 13 si nu se preia la rd. 17, 17.1
Pentru cereale am inteles ca trebuie trecute in d 394 cu tva.Nu mai inteleg nimic.
numai la achizitii se trece atat baza cat si tva. urmariti decontul de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

394-taxare inversa cereale, cum este corect sa completez declaratia : cu tva sau fara tva? ContSters86219 ContSters86219 In declaratia 394 pt. ianuarie 2012 trebuie sa introduc o livrare de cereale. Completez doar baza de impozitare? Ma gandesc ca nu pun si TVA aferent pt. ca pe ... (vezi toată discuția)
Decontul de tva vers.a2.02 Annamaria Bajko Annamaria Bajko BUna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu decontul de TVA , nu-mi vrea sa-mi dea rezultatul. Nu stiu cum functioneaza...Tot am incercat dar fara ... (vezi toată discuția)
Tva la taxare inversa livrare in declaratia 394 rodo29 rodo29 Se completeaza valoarea tva la livrarile cu taxare inversa in declaratia 394 si daca da, unde mai este corelatia cu randul 17.1 din decontul de tva?Multumesc . (vezi toată discuția)