avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... masura 141 apdrp
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

masura 141 apdrp

Buna ziua! Daca o persoana este in concediu de crestere a copilului pana in octombrie 2012 poate depune dosarul pentru masura 141 la apdpr?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:01, 17 Mai 2012
Dosarul se poate depune, dar deasemenea trebuie sa se autorizeze conform OUG 44 ca PFA, I.I., I.F. In aceste conditii plata indemnizatiei pentru cresterea copilului se suspenda incepand cu ziua urmatoare celei in care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificarile si completarile ulterioare conform OUG 148/2005
Cititi si
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si pfa ContSters74825 ContSters74825 Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutorul vostru si anume: -sunt in concediu de ingrijire copil de aproape 10 luni. Doresc sa devin persoana fizica autorizata ... (vezi toată discuția)
Ingrijire copil adriana102 adriana102 Buna ziua! Se mai poate lucra ca persoana fizica autorizata (profesii libere)daca sunt in in concediu ingrijire copil in baza contactelor de prestari servicii ... (vezi toată discuția)