avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum imi pot lua minorul in Italia ,daca tatal nu e de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum imi pot lua minorul in Italia ,daca tatal nu e de acord?

Buna ziua,as vrea sa imi puteti spune concret ce pot face pentru a mi lua copilul cu mine in italia ,concubinul nu vrea sa imi semneze procura copilul fiind pe numele lui se poate rezolva cu un avocat eu nu pot sta in Romania sa ma judec pentru ca pierd serviciul.El nu imi plateste pensie alimentara numai eu ma ingrijesc de copil ,care locuieste acum cu parinti mei ,vreau sa il iau aici ce ma sfatuiti sa fac ?
Angajati va un avocat.
multumesc ,se poate sa faca avocatul ceva in lipsa mea sau ce sanse pot avea ?
Se poate insa nu este chiar simpla situatia.
Aveti hotarare judecatoreasca sau nu v-ati judecat niciodata cu el?
buna seara
un avocat va poate scoate din impas prin sustinerea in instanta a actunii si obtinerea unei hotararii favorabile cu stabilire chiar de pensie intretinere de care aveti nevoie .
bafta .
nu ne am judecat niciodata eu doresc sa imi iau copilul langa mine ,pentru ca parinti nu mai pot sa ma ajute si mie imi e foarte greu fara copil concubinul si a refacut viata pensie alimentara nu imi plateste .

Alte discuții în legătură

Incredintare minor durata coty2405 coty2405 prietena mea are un copil dintr-o alta relatie dar nu a fost casatorita cu tatal copilului. acum noi locuim in italia si am vra sa il aducem si pe copil dar ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil rezultat din concubinaj Elbi28 Elbi28 Buna ziua, Un prieten locuieste in Italia si are un baietel de 5 ani, provenit dintr-o relatie de concubinaj care a durat 6 ani. Baietelul locuieste acum ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda? CiubotaruAna CiubotaruAna Buna ziua,am un copil in varsta de 5 ani,care poarta numele tatalui,pentru ca l-a recunoscut.Nu am fost casatoriti,si nu il intereseaza de copil,sunt ... (vezi toată discuția)