avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... INTABULARE ,CADASTRU - Impozit transfer de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

INTABULARE ,CADASTRU - Impozit transfer de proprietate

va rog sa imi da-ti un raspuns va rog cu privire la intrebarea UNDE ANUME TEBUIE SA MERG SA PLATESC IMPOZITUL PE TRANSFER DE PROPRIETATE REPET APARTAMENTUL PE CAE L-AM ACHIZITIONAT SE AFLA IN SECT 4 BUCURESTI VA MULTUMESC :)
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 07:14, 17 Mai 2012
Plata se realizeaza la administratia fiscala,sector 4 ,Bulevardul Constantin Brancoveanu 2
Sectorul 4 Bucuresti, Bucuresti-Ilfov
Va multumesc ,foarte frumos !=D>=D>=D>
nikopiko a scris:

APARTAMENTUL PE CAE L-AM ACHIZITIONAT...

Impozitul se plateste de catre cel care vinde si incaseaza banii si nu de catre cel care cumpara si achita valoarea apartamentului. Acest impozit se retine de catre notar atunci cand se perfecteaza contractul de vanzare-cumparare si notarul vireaza banii la stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire teren, vanzarea acestuia, cedarea sumei catre copil Clueless Clueless Mama a detinut un teren in proprietate. In urma decesului recent, mostenitorul direct este tata. Mama dobandise terenul prin vanzare-cumparare, nu mai are ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament credit ipotecar laura-jurist laura-jurist buna ziua in cazul unui apartament achizitionat prin credit ipotecar pe 30 ani, neachitat integral, proprietarul care vinde acest ap, are de platit impozit pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu datorii (partaj) aura19731991 aura19731991 buna seara,se poate vinde un apartament dk unul din proprietari are datorii?fostul meu sot are datorii la impozit si amenzi de circulatie.vrem sa vindem ... (vezi toată discuția)