avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hidroizolatie bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hidroizolatie bloc

Buna seara!
Am urmatoarea situatie: locuiesc intr-un bloc de 10 etaje , avand apartamentul pe colt.
Sunt curios daca vecinii mei de pe tronsonul interior trebuie sa contribuie financiar la izolarea zidului din capatul blocului?
Deasemenea va rog sa-mi spuneti daca in cazul unui contract dintre asociatie si o firma, suma provenita din chirie se foloseste de catre asocatie, avand in vedere nr de proprietari sau se tine cont de suprafata? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laurentiu11 , utilizator 00:08, 17 Decembrie 2008
Completarea la problema mea este ca:
-asociatia a perceput o chirie de la o firma si cu banii acestia s-au demarat lucrarile prin asociatie, proprietarii(indiferent ca au 3 sau 2 camere) contribuind cu aceeasi suma.(500lei).
Nemultumirea mea consta ca unora li s-a izolat 2 dormitoare si un balcon , pe cand mie un dormitor si un balcon, iar la zidul de capat mi se parea firesc sa contribuie si ei cu 50% din costuri. Asadar sunt dezavantajat cu echivalentul suprafetei unui dormitor, plus ca lucrarile nu s-au terminat sufrageria mea ramanand nefacuta(ca si a vecinilor de pe tronson)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Balconul este parte comuna ? cine plateste reparatiile ? cristel52 cristel52 Stau la et, 10 si am hotarat sa izolez terasa cu polistiren extrudat pe toata suprafata corespunzatoare ap; meu. Initial presedintele asociatiei de locatari ... (vezi toată discuția)
Izolare termica a apartamentului geta5 geta5 Locuiesc pe scara A intr-un bloc cu 4 scari, scarile A si D au cite 10 apartamente (apartamente cu 3 si 4 camere) si scarile B si C au cite 20 apartamente ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari-spatii comune iuliaiulia1501 iuliaiulia1501 As vrea sa aflu daca un perete exterior al apartamentului proprietate personala este considerat spatiu comun avand in vedere cheltuielile pentru izolare ... (vezi toată discuția)