avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Pentru o firma suspendata pe 3 ani se mai plateste ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Pentru o firma suspendata pe 3 ani se mai plateste taxa firma?

Cand am suspendat firma,am dus la fisc aprobarea de suspendare,pentru a nu mai platii taxa firma si radio. Intradevar nu am mai platit taxa firma si am fost pe zero la datorii pana acum ,dar acum o functionara imi spune ca trebuie sa platesc din urma cu trei ani taxa de firma.Nu stiu ce sa fac de ce sa platesc daca este suspendata?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:16, 17 Mai 2012

Daca este vorba de taxa pentru afisaj in scop de reclama si publicitate datorata bugetului local (directia de impozite si taxe locale), va sfatuiesc sa va duceti la primarie - directia de impozite si taxe / serviciul stabilire si constatare persoane juridice. Solicitati sa luati legarura cu inspectorul care in evidenta dosarul fiscal al dvs.

Cand ati depus aprobarea de suspendare ati depus o cerere inregistrata ? Daca da e bine sa luati bonul de inregistrare cu dvs, declaratia si dovada suspendarii.

Interesati-va daca actele de suspendare a activitatii (cererea, declaratia dvs si dovada suspendarii) sunt depuse si inregistrate.

Daca da, solicitati lamuriri (ce acte mai trebuie depuse, ... )
Daca nu, aratati-i dovada depunerii actelor necesare ( bonul de inregistrare,...)

Daca nu reusiti, inscrieti-va in audienta la directorul directiei fiscale/ primar si explicati-le situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru activitãțile cu impact asupra mediului înconjurãtor cornelia05 cornelia05 Buna ziua! Am primit la societate o nota de constatare pentru taxe si impozite consiliu local obligatorii la societate. Pe 1 an si jumătate treb sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Plata penalizari la recalcul impozit pe cladire? gmarba gmarba Serviciul Taxe si impozite al primariei mi-a comunicat faptul ca s-a recalculat impozitul pe cladirea unde locuiesc si incepand din acest an trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Despre afisajul stradal ContSters63585 ContSters63585 Buna. As dori sa stiu in ce conditii pot aplica legal afisaje stradale sau interioare (marime A4, lipite cu banda dublu adeziva). Fac mentiunea ca in anunt nu ... (vezi toată discuția)