Cand am suspendat firma,am dus la fisc aprobarea de suspendare,pentru a nu mai platii taxa firma si radio. Intradevar nu am mai platit taxa firma si am fost pe zero la datorii pana acum ,dar acum o functionara imi spune ca trebuie sa platesc din urma cu trei ani taxa de firma.Nu stiu ce sa fac de ce sa platesc daca este suspendata?
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
Daca este vorba de taxa pentru afisaj in scop de reclama si publicitate datorata bugetului local (directia de impozite si taxe locale), va sfatuiesc sa va duceti la primarie - directia de impozite si taxe / serviciul stabilire si constatare persoane juridice. Solicitati sa luati legarura cu inspectorul care in evidenta dosarul fiscal al dvs.
Cand ati depus aprobarea de suspendare ati depus o cerere inregistrata ? Daca da e bine sa luati bonul de inregistrare cu dvs, declaratia si dovada suspendarii.
Interesati-va daca actele de suspendare a activitatii (cererea, declaratia dvs si dovada suspendarii) sunt depuse si inregistrate.
Daca da, solicitati lamuriri (ce acte mai trebuie depuse, ... )
Daca nu, aratati-i dovada depunerii actelor necesare ( bonul de inregistrare,...)
Daca nu reusiti, inscrieti-va in audienta la directorul directiei fiscale/ primar si explicati-le situatia.