avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... plangere prealabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

plangere prealabila

Ajutati-ma va rog, cum formulez o plangere prealabila catre o facultate care nu mi-a eliberat diploma la timp? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 08:49, 17 Mai 2012
Daca e vorba de Spiru Haret trebuie sa dati in judecata universitatea solicitand eliberarea diplomei de licenta.
Daca nu este vorba de acea universitate e simplu, in sensul ca solicitati eliberarea diplomei avand in vedere ca ati urmat cursurile in perioada pe care o indicati, ca ati absolvit conform....si ca a trecut probabil termenul de 1 an cat a fost valabila o eventuala adeverinta.
Aratati ca neeliberarea diplomei va creaza prejudicii in sensul ca nu puteti face dovada facultatii urmate la locul de munca, la angajare etc
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2012
AV. GABRIELA GERBER, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea diplomei de licenta OlaruPetolela OlaruPetolela Am absolvit Facultatea de drept si administratie publica-specializarea drept, din cadrul Universitatii Spiru Haret, promotia 2009, la ID, perioada studiilor 4 ... (vezi toată discuția)
Adeverita studii superioare grigionut grigionut Buna ziua A şi dori sa știu dacă este legala următoarea acțiune a firmei unde lucrez. Sunt angajat la o societate de stat din anul 2001 pe post ... (vezi toată discuția)