avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare dupa intoarcerea din CCC
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare dupa intoarcerea din CCC

sunt consilier principal clasa I, garadatia 2, clasa de salarizare 52 si in luna aprilie m-am intors dupa concediul de crestere a copilului pana la varsta de 2 ani. as dori sa stiu cand pot promova ca si consilier superior 9mentionez ca am 9 ani vechime). de asemenea, as dori sa stiu daca prevederile OUG 124/2011 prin care cei 2 ani de crestere a copilului sunt vechime in munca si in specialitate se aplica si in cazul meu.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:27, 17 Mai 2012
Avand in vedere faptul ca promovarea in grad profesional implica existenta rapoartelor de evaluare a performantelor profesionale individuale din ultimii 2 ani calendaristici anteriori organizarii examenului de promovare, veti putea promova in grad profesional in anul 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare conform legii nr. 285/2010 EvaEva EvaEva Buna ziua, As avea si eu o intrebare privind reancadrarea mea cf, noii legi a salarizarii 285/2011 . Sunt functionar public, respectiv consilier asistent ... (vezi toată discuția)
Clasa de salarizare functionari publici parvanelena74 parvanelena74 Buna ziua. Din anul 2007 luna mai am fost functionar public clasa 3, gradul asistent treapta 3. In anul 2009, luna iunie, am fost avansata la gradul asistent ... (vezi toată discuția)
Promovarea in grad dupa concediu crestere copil 2 ani GabriellaBroscaru GabriellaBroscaru Buna ziua!!! Am nascut in aprilie 2012 si am stat in concediu crestere copil 2 ani,pana in martie 2014. Conform legii,aceasta perioada se considera si ... (vezi toată discuția)