Buna ziua!
Am fost angajata in anul 2010 . In anul 2011 am fost mutata pe o alta functie la o alta firma a aceluiasi paton. In momentul de fata sunt pasibila spre disponibilizare.
Am dreptul la somaj?
Cu multumiri,:vishenka:
Pentru a putea beneficia de somaj trebuie ca:
- c.i.m. sa inceteze din motive neimputabile dvs
- sa aveti un stagiu minim de cotizare de 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii la somaj ...
Multumesc mult! Cele scrise de dvs imi sunt de mare ajutor, dar ma interesa daca pot beneficia de somaj in cazul specificat mai sus (contributie de la 2 firme diferite)
Somaj
ManeaMonica
Buna ziua! As dori sa stiu daca se beneficiaza de somaj si cate luni , in conditiile in care in ultimile 12 luni angajatul a avut o intrerupere de 3 zile , si ... (vezi toată discuția)
Somaj
cornelia1986
daca am lucrat la o firma din decembrie 2010 pana in aprilie 2012 si am plecat cu demisie,am stat 2 luni acasa si m-am reangajat la o firma cu contract de ... (vezi toată discuția)
Somaj
florinlacan
Buna ziua,imi puteti spune daca pot beneficia de somaj in conditiile in care sunt angajata din septembrie 2010 si am 2 luni jumate de concediu fara plata? Va ... (vezi toată discuția)