avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIC

Cum incetez contractul unei angajate, contract suspendat 2 ani pentru concediu ingrijire copil?Angajata nu a revenit dupa cei doi ani.Ii fac concediere sau?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:53, 15 Decembrie 2008
bibipopescu a scris:

Cum incetez contractul unei angajate, contract suspendat 2 ani pentru concediu ingrijire copil?Angajata nu a revenit dupa cei doi ani.Ii fac concediere sau?
Multumesc anticipat.

Angajatorul poate sa-i desfaca dsiciplinar c.i.m., in acest caz. Pentru aceasta este necesara sa se efectueze procedura cercetarii disciplinare prealabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil elenaelena elenaelena Buna ziua! Daca un salariat nu se intoarce la serviciu dupa cei doi ani se face incetarea suspendarii si apoi concediere. Cum se face incetarea ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna dupa concediu ingrijire copil Desi T Desi T la revenirea din concediul de ingrijire copil (pana la 2 ani), am dreptul sa imi iau concediu de odihna incepand cu prima zi de reluare a activitatii? (vezi toată discuția)
Concediere Daniel_Caciula Daniel_Caciula Buna ziua, In urma cu un an seful meu a incercat sa ma dea afara din diferite motive, insa nu a reusit pt ca am intrat in concediu de crestere copil. Acum am ... (vezi toată discuția)