avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum procedez daca am pierdut plangerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum procedez daca am pierdut plangerea contraventionala?

va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza daca am pierdut procesul de contestare a procesului verbal de contraventie: se comunica sentinta ?, este supusa vre-unei cai de atac ? cand trebuie sa predau permisul inapoi politiei si cand incepe termenul de suspendare ?
va multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 12:28, 17 Mai 2012
sentinta este irevocabila si nu se comunica. permisul se preda in 15 zile de la data pronuntarii sentintei, sub sanctiunea majorarii cu 30 de zile a perioadei de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis de conducere pe 60 zile benicuta benicuta Buna ziua. Ma confrunt si eu cu o problema. Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioada de 30 zile in martie 2009 pentru depasire...(au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Comunicare ipj cristian11 cristian11 In urma cu 2 ani, am depus plangere impotriva unui proces verbal de contraventie rutiere...Prin februarie 2010 prin sentinta mi s-a respins plangerea ... (vezi toată discuția)
Hotărâre cu drept se apel Liviu2221 Liviu2221 Bună ziua. Am făcut contestație la un proces verbal care avea ca obiect și reținerea de permis. L-Am pierdut și sa dar hotărârea cu drept de apel în ... (vezi toată discuția)