avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Beneficiez de indemnizatie pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Beneficiez de indemnizatie pentru CCC?

Buna ziua,
Firma la care lucram a intrat in insolventa, iar in luna martie am fost disponibilizata. Cum birocratia e mare, am intrat in somaj incepand cu luna aprilie. De curand, am aflat ca sunt insarcinata. Beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: andrufl , utilizator 14:25, 17 Mai 2012
Daca aveti lucrat macar o zi in martie veti beneficia de indemnizatie pentru CCC deoarece sunt admise si fractiunile de luna.
Am zile lucrate si in martie. Ma interesa daca somajul conteaza pentru acordarea indemnizatiei. Banuiesc ca, daca e asa, m-as incadra la cei 600 lei, minimul ce se acorda.
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2012
andrufl, utilizator
1. Perioada de somaj indemnizat este perioada asimilata celor de obtinere de venituri profesionale impozabile si este eligibila pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.

2. Asadar indepliniti conditiile legale pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj-indemnizatie crestere copil PANITA ROXANA PANITA ROXANA dupa cumv-am spus acum sunt un preaviz pana pe 6.09.2013 dupa care voi depene actele pentru somaj,am inteles ca am dreptul .deci :am lucrat febreuarie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil jolie2000 jolie2000 Buna ziua, Sunt insarcinata in 10 saptamani m-am angajat acum in martie, ar trebui sa nasc in septembrie- octombrie. Stagiul meu de cotizare ar fi in cele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil CISYK CISYK Buna ziua! Sunt insarcinata si in luna noiembrie ar trebui sa nasc. Problema este ca mi-am dat demisia de la fostul loc de munca in15 februarie 2012 unde am ... (vezi toată discuția)