avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... model notificare lichidator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

model notificare lichidator

Buna ziua

As dori sa ma ajutati cu un model de notificare pentru lichidator prin care sa aduc la cunostinta acestuia faptul ca firma de a carui lichidare se ocupa are o creanta fata de societatea noastra, precum si faptul ca dorim ca, in cazul demararii procedurii falimentului sa depunem o declaratie de creanta.
Cel mai recent răspuns: Andreea Constantin , Consilier juridic 15:22, 17 Mai 2012
Sa inteleg ca firma aflata in procedura insolventei are datorii catre societatea dvs? In acest caz, interesati-va daca exista un dosar deschis la tribunal pentru insolventa firmei respective, apoi depuneti o "CERERE DE INSCRIERE A CREANTEI LA MASA CREDALA". Cererea se depune in 3 exemplare la tribunal (daca nu cunoasteti sediul lichidatorului), insotita de documentele justificative si dovada de achitare a taxei de 120 lei + timbre judiciare 0,30 lei. Modelul unei astfel de cereri il gasiti pe internet.
Daca nu va descurcati, transmiteti-mi va rog, adresa dvs de email si va trimit un model.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masa credala Andrei T Andrei T la societate debitoare care se afla sub incidenta legii 85/2006 ce procedura trebuie urmata sa ma inscriu la masa credala? sau mai exact ce pasi trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cerere inscriere masa credala adibarbu27 adibarbu27 am primit o notificare de la un lichidator sa ne inscriem la masa credala a unei soc care a intrat in faliment. cererea de inscrierere a creditoarei la masa ... (vezi toată discuția)
Taxa ContSters154162 ContSters154162 Legat de cererea de admitere a unei creante, debitorul fiind in insolventa: unde se plateste taxa, la primaria de la sediul platitorului sau la sediul firmei ... (vezi toată discuția)