In luna martie 2012 am primit o noua decizie de pensie ,dupa recalcularea pensiei militare conform conributiei suplimentare avuta dupa trecerea in rezerva.In noua decizie se prevede ca noul cuantum al pensiei intra in vigoare incepand cu luna noiembrie 2011.In lunile aprilie si mai 2012,am primit pensia majorata dar nu si diferenta din noembrie 2011 si pina in martie 2012.In cat timp se aloca drepturile banesti de catre casa sectoriala de pensii ?
Multumesc pentru amabilitate.
Diferentele de pensie se platesc, de regula, impreuna cu prima pensie. Daca nu sunt fonduri, se pot plati esalonat, in doua-trei transe lunare. Trebuie neaparat sa va adresati in scris casei de pensii sectoriale, serviciul sau directia Plati beneficii - nu stiu exact care este organigrama casei de pensii sectoriale a MAN. Solicitati sa va spuna de ce nu v-au fost platite diferentele de pensie pana acum. Asemenea intarzieri la plata nu exista la casele teritoriale de pensii, deci nu ar trebui sa existe nici la casele de pensii sectoriale.
Decizii cu diferente
Pilu
Buna seara, era vorba ca pana la 31 martie 2012 Casa de pensii a MAI sa emita decizii cu diferentele in plus sau in minus pe care trebuie sa le primeasca cei ... (vezi toată discuția)