avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca m-am inteles cu reclamantul sa stingem litigiul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca m-am inteles cu reclamantul sa stingem litigiul mai trebuie sa depun intampinare?

Buna ziua. Am fost dat in judecata de un vecin pentru niste neintelegeri legate de un teren agricol. Dupa ce a depus cererea de chemare in judecata am reusit sa ma inteleg amiabil cu vecinul. Amandoi vrem la primul termen sa ne infatisam si sa spuneam instantei ca am facut tranzactie si stingem procesul. Mai trebuie atunci sa depun intampinare?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 16:14, 17 Mai 2012
Ati facut tranzactie la notariat ori v-ati inteles verbal? daca a fost o conventie verbala, nu puteti fi sigur ca vecinul nu se razgandeste pana la primul termen, asa ca e bine sa aveti si o intampinare, in care prezentati lucrurile si turnura pe care au luat-o, dupa depunerea actiunii. In functie de circumstante, decideti daca trebuie sau nu depusa.
daca vine el si renunta la judecata nu mai trebuie sa faceti nimic.

daca nu renunta la judecata la urmatorul termen atunci cereti termen pentru angajare aparator, eventual explicand si de ce nu ati angajat pana acum
nu trebuie sa depuneti intampinare.
depuneti tranzactia sau renuntati lasa cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai depunem intampinare? cosmincozma cosmincozma Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati cu o informatie. O verisoara a avut o relatie de concubinaj cu un barbat (vreme de 17 ani). S-au despartit de cateva ... (vezi toată discuția)
Renuntare drept de depunere intampinare mirelastc mirelastc Rog sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns: ce se intampla daca , din dorinta de a se judeca la primul termen, renunt la dreptul de a depune intampinare ... (vezi toată discuția)
Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)