Rog sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns:
ce se intampla daca , din dorinta de a se judeca la primul termen, renunt la dreptul de a depune intampinare pentru a nu astepta urmatorul termen in septembrie?(dupa vacanta )
Mentionez ca am depus o cerere pentru aplicarea unei amenzi judiciare pe care am motivat-o destul de laborios si am depus mai multe inscrisuri ca probe.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns!
Multumesc!
Daca dv ati facut cererea de chemare in judecata, dreptul la intampinare este al partii adverse, nu al dv. Nu puteti renunta la un drept care nu va apartine.
Nu eu am cerut apelul. Eu ar trebui sa fac intampinarea la motivele care ar fi depuse la prima infatisare. :)
In citatie scrie ca sunt obligata sa depun intampinare.
sunteti obligata s-o depuneti dar si daca nu o depuneti, nimeni nu va impusca, numai ca pierdeti anumite drepturi procesuale....dreptul de a propune probe ca sa combateti apelantul.
Fals in inscrisuri
mircea53
In timpul procesului meu de partaj, avocatul partii adverse a prezentat copii dupa inscrisuri autentificate de acesta ca fiind identice cu originalul, ... (vezi toată discuția)
Instanta
ADELA STROE
Am depus o cerere de chemare in judecata in calitate de creditor, societatea debitoare a depus intampinare, eu acum ce fac, depun si eu intampinare? ce ... (vezi toată discuția)