avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Spete comentate de contencios administrativ
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Spete comentate de contencios administrativ

Buna ziua ma poate ajuta cineva cu cateva spete de contencios administrativ - parti in proces cu Primaria Bucuresti, Primaria Sector 1 ?:( Multumesc

Alte discuții în legătură

O dispozitie emisa conform legii nr. 10/2001 poate fi atacata la judecatorie? bukinst bukinst Iata o speta care o supun atentiei. Un proprietar din Bucuresti a primit Dispozitia de restituire in natura pentru un imobil al carui chirias il cumparase la ... (vezi toată discuția)
Caut avocat . crespo crespo Am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte in instanta intr-un proces contencios-administrativ cu Primaria sector 3 Bucuresti.Daca ar avea si ceva ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa replatesc taxa de timbru judiciar daca dosarul a fost transferat de la un tribunal la altul? Adriana001 Adriana001 Buna ziua Am deschis un proces la Judecatoria de sector ca mi a fost \\"furata\\" masina din parcare de catre politia de mediu din cadrul primariei de ... (vezi toată discuția)