avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Trebuie sa replatesc taxa de timbru judiciar daca ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Trebuie sa replatesc taxa de timbru judiciar daca dosarul a fost transferat de la un tribunal la altul?

Buna ziua
Am deschis un proces la Judecatoria de sector ca mi a fost "furata" masina din parcare de catre politia de mediu din cadrul primariei de sector. Dosarul a fost inregistrat la Sectia Civil Fond
Am sustinut singura cauza in fata instantei invocand incalcarea legilor 241/2002 si 544 /2004. Am platit taxa de timbru pt ca am cerut daune.
La proces judecatoarea a delinat competenta legii invocate , 554/2004, si a tranferat dosarul catre Municipiul Bucuresti sectia Contencios Administrativ

Intrebare 1:
Tribunalul Bucuresti mi a cerut sa fac dovada platii de timbru.
Trebuie sa mai platesc o data taxa de timbru sau pot sa prezit copia dupa taxa de timbru pe care am platit o deja la Tribunalul de sector?
In caz ca trebuie sa o mai platesc sau pot sa o recuperez pe cea deja platita?

Intrebare 2:
La tribunalul Bucuresti se va mai tine cont ca am invocat si legea 241/2002 sau se va judeca doar dupa legea 544/2004?

Multumesc.
Orice sugestie / indrmare este mai mult decat binevenita
Cel mai recent răspuns: Adriana001 , utilizator 00:37, 17 Iulie 2014
Probabil ca taxa platita initial nu se regaseste in dosar altfel nu ar exista un motiv sa vi se pretinda taxa
Daca nu aveti o copie dupa taxa achitat si ca ati depus-o in dosar va trebui sa o achitati inca odata
Multumesc pt raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in contencios administrativ cand nu ti se raspunde la o cerere Just-drept Just-drept Buna seara, Am depus o cerere la o institutie publica, iar eu nu am primit un raspuns. Stiu ca cf. art. 8 din OUG 27/2002, institutiile publice au ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru DGG DGG Am un proces in contencios administrativ, cu o primarie din Bucuresti, care a refuzat nejustificat sa`mi elibereze autorizatia de construire timp de 10 ani, ... (vezi toată discuția)
Unde depun mai departe o contestatie privind legalitatea desfasurarii unui concurs in vederea ocuparii unei functii publice? pmonicus pmonicus Am participat la un concurs pentru ocuparea unei functii publice si ulterior am observat mai multe nereguli pe parcursul desfasurari concursului pana la ... (vezi toată discuția)