avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general am nevoie de niste informatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

am nevoie de niste informatii

Buna seara!Am si eu o problema mai mica sau mai mare.Mi-am ales cam gresit indrumatorul de licenta,am crezut ca va fi bine,avand in vedere ca este "sefa catedrei de contabilitate" a facultatii mele.Mi-a cerut sa scriu in licenta despre OMPF 3055/2009 si IAS 2...si nu gasesc nicaieri de unde as putea lua....Mi-a spus doar sa scriu de ele in licenta.Mentionez ca lucrarea mea se numeste :Contabilitatea si controlul de gestiune al stocurilor".Va multumesc mult,daca m-ati putea ajuta!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 20:03, 17 Mai 2012
Dvs. trebuie sa coroborati legislatia care se aplica in baza OMFP 3055/2009 si IAS 2 cu subiectul lucrarii de licenta. Va intereseaza partea de gestiune si contabilitate a stocurilor. Foarte frumoasa si usoara tema Dvs.

[ link extern ]

[ link extern ]

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plusuri la inventar Max22 Max22 care ar fi monografia contabila pentru plusurile la inventar de marfuri,se inregistreaza pe creditul unui cont de venituri sau pe debit cont de cheltuieli cu ... (vezi toată discuția)
Valori productia neterminata Michaela_D Michaela_D Buna ziua, As vrea sa stiu productia neterminata de la sf lunii se stabilese la pretul de achizitie sau la pretul de vanzare?(piese scoase din gestiune si ... (vezi toată discuția)
Legislatie evaluare ContSters161855 ContSters161855 Buna ziua Am nevoie de o legislatie care prevede modul de desfasurare a procesului de evaluare a apartamentelor detinute de persoane fizice. Stiu cum se ... (vezi toată discuția)