avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare permis auto
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare permis auto

Buna ziua
As dori sa stiu daca in cazul schimbarii numelui(dupa divort) schimbarea permisului presupune si vizita medicala din nou? Eu am 5 ani de cand am permisul.
Multumesc anticipat
Nu presupune si vizita medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)
Schimbare permis de conducere dupa casatorie si schimbare de dpmiciliu mernok82 mernok82 Imi puteti spune care sunt actele necesare pentru schimbarea permisului de conducere si a talonului, in urma schimbarii numelui si a domiciliului dupa ... (vezi toată discuția)
Schimbare carnet sofer in alta localitate decat cea de domiciliu vladzebu vladzebu Buna ziua , eu am domiciliul pe Bistrita dar locuiesc in Bucuresti . Pot sa fac schimbarea carnetului de sofer in Bucuresti .Carnetul meu este expirat . ... (vezi toată discuția)