avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Principalele drepturi recunoscute de lege salariatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Principalele drepturi recunoscute de lege salariatilor

Buna seara.Tema mea de licenta este: Principalele drepturi recunoscute de lege salariatilor; din care doua subiecte teorie si un studiu de caz. Imi puteti spune ce as putea sa scriu la studiul de caz . Multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 18 Mai 2012
Studiu de caz reprezinta prezentarea unui caz real, studiat de dvs. intr-o institutie, firma privata,etc.Trebuie sa faceti un plan de studiu......practica efectuata v-ar putea ajuta...
sau intrebati indrumatorul de licenta...
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Studiu de caz este o situatie practica referitoare la unul din drepturile salariatilor reglementate de lege .. de exemplu, dreptul la CO ... plecati de la dispozitiile legale si ajungeti la o situatie practica sau la o situatie solutionata de instanta de judecata ..

In principiu , puteti aborda urmatoarele subiecte:
- Obligatia angajatorului de a acorda concediu de odihna
- Concediul de odihna neefectuat in anii anteriori
- Concediul de odihna in cazul unui CIM cu timp partial
- CO in cazul unor dipsozitii legale speciale etc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrare licenta corynus2006 corynus2006 Buna ziua! Tema mea de licenta este: Principalele drepturi recunoscute de lege salariatilor; din care trei subiecte teorie si un studiu de caz. Obligatia ... (vezi toată discuția)
Transfer concediu de odihna onicris onicris Buna ziua! Prin acordul partilor voi incheia ctr. la firma unde lucrez urmand ca din urmatoarea zi sa semnez ctr. cu o alta firma, dar care de fapt are aceesi ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna efectuat corina78 corina78 Concediu de odihna neefectuat Buna seara. Am nevoie de sprijinul dumneavoastra fundamentat pe un temei legal Problema este in felul urmator: Sunt angajat ... (vezi toată discuția)