Buna ziua! Tema mea de licenta este: Principalele drepturi recunoscute de lege salariatilor; din care trei subiecte teorie si un studiu de caz. Obligatia indrumatorului este de a indruma studentul catre o tema cat mai eficienta, ceea ce in cazul meu nu a vrut s-o faca! Imi puteti spune de unde sa ma documentez pentru un plan si la studiu de caz ce si putea sa scriu! multumesc!
Mentionez ca am terminat Facultatea de ec si administrarea afacerilor din Timisoara
La partea teoretica e obligatoriu sa ai in vedere toata legislatia, inclusiv contractul colectiv de munca la nivel national. La studiu de caz ar fi interesant sa urmaresti drepturile salariatei insarcinate si procedurile de urmat de catre angajator cand are o salariata insarcinata (se anunta medicul de medicina muncii, se face de catre acesta o evaluare a conditiilor in care isi desfasoara activitatea salariata insarcinata, se trimite raportul de evaluare la ITM etc) si anexezi aici toate formularele care se folosesc, poti cerceta sa vezi ce drepturi suplimentare acorda in Romania angajatorii femeilor insarcinate, poti face o comparatie cu drepturile acordate in strainatate, poti atasa fotografii (de ex. gasesti pe net fotografii cu salile de relaxare ale Google Elvetia). Succes!:)