avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Student la drept
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Student la drept

sunt eleva in clasa a 12-a si mi-as dori sa urmez facultatea de drept iar intrebarea mea este legata de nesiguranta generala cu care este privita reusita in acest domeniu.este adevara ca piata este destul de plina sau chiar saturata de absolventi in acest domeniu dar eu chiar mi-as dori sa urmez cursurile acesteia .asadar poti reusi ca absolvent al facultatii de drept fara relatii ?
Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 16:54, 20 Septembrie 2012
DIn moment ce in viata iti practici vocatia, consider ca inca de la de nastere cu totii avem inclinatii catre un domeniu sau altul, nu ai cum sa nu reusesti pt ca inca de la nastere tu ai fost menit sa reusesti in acel domeniu, important este sa nu te preocupe banii ci sa iti practici meseria cu profesionalism iar succesul si banii vor veni de la sine, important este ca ceea ce ai fost menit sa faci iar atunci parca totul merge de la sine si nici nu iti vei da seama cum vor trece orele la servici, indiferent ca esti avocat,frizer,bucatar,pictor sau politician. MULT SUCCES.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea de drept stix140791 stix140791 Buna ziua, sunt un proaspat absolvent de liceu, cu vise destul de indraznete.As dori sa cer o parere celor avizati. Sa aleg o facultate de drept particulara? ... (vezi toată discuția)
Absolvent de drept mediator siempreska siempreska Daca am absolvit facultatea de drept si fac cursul de mediator este suficient? Cum ramane cu acea conditie de vechime in munca de 3 ani? (vezi toată discuția)
Ajutor-carierã Sacred Sacred Bună ziua! Pentru început mă voi prezenta:Sunt un băiat de 14 ani din Galaţi-ştiu că e prematur să vorbesc despre asta acum deoarece de abia am intrat ... (vezi toată discuția)