avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... radiere ipoteca
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

radiere ipoteca

cum pot radia o ipoteca pusa de ,,credit bank '' in anul 1993.in prezent banca nu mai exista si nu cunosc numele lichidatorului
Cel mai recent răspuns: simizbanca , utilizator 09:50, 20 Mai 2012
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noul Cod civil - Art. 2419-Obligaţia de radiere
În cel mult 10 zile de la data la care obligaţia garantată a fost plătită, creditorul ipotecar este obligat să ceară operatorului arhivei radierea ipotecii. Creditorul ipotecar care omite să solicite radierea ipotecii răspunde pentru prejudiciile directe sau indirecte aduse debitorului şi constituitorului ipotecii. În acest caz, valoarea daunelor-interese ce urmează a fi plătite nu poate fi mai mică decât echivalentul în lei al sumei de 500 euro
...

Lichidatorul bancii este BDO Conti Audit
[ link extern ]
de la lichidatorul juridic pot obtine dovada achitarii credituluyi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, ... A.E.B. A.E.B. Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, in conditiile in care banca (Renasterea Creditului Romanesc - Credit Bank) la care a fost facut ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca bcr vedea1 vedea1 Buna ziua ! In urma achitarii integrale a unui credit ipotecar de la BCR am solicitat la banca radierea ipotecii care a constituit garantia creditului . De ... (vezi toată discuția)