avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, ...

Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, in conditiile in care banca (Renasterea Creditului Romanesc - Credit Bank) la care a fost facut creditul nu mai exista? Ma poate ajuta cineva cu numele si contactul lichidatorului? Mai exista si alte metode de iradiere tinand cont de faptul ca banca nu mai exista? Mentionez ca parintii mei, care au facut creditul in 1993, sunt foarte batrani si nu mai detin niciun document cu privire la acest credit. Orice informatie este binevenita, in acest moment nu stiu de unde sa incep.Multumesc tuturor pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ADTO , utilizator 12:28, 14 Noiembrie 2024
Banca Renasterea Creditului Romanesc Credit Bank are ca lichidator BDO Business Restructuring SPRL

date de contact
[ link extern ]
Va multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Banca Renasterea Creditului Romanesc Credit Bank are ca lichidator BDO Business Restructuring SPRL

date de contact
[ link extern ]

metode de iradiere

Este vorba despre radierea din evidenta ocpi a somatiei,a ipotecii
[ link extern ]

A.E.B. a scris:

Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, in conditiile in care banca (Renasterea Creditului Romanesc - Credit Bank) la care a fost facut creditul nu mai exista? Ma poate ajuta cineva cu numele si contactul lichidatorului? Mai exista si alte metode de iradiere tinand cont de faptul ca banca nu mai exista? Mentionez ca parintii mei, care au facut creditul in 1993, sunt foarte batrani si nu mai detin niciun document cu privire la acest credit. Orice informatie este binevenita, in acest moment nu stiu de unde sa incep.Multumesc tuturor pentru ajutor!
[/quot
Buna ziua! Va rog sa îmi spuneti cum ați rezolvat ca ma găsesc in aceiași situație cu aceiași banca

[/quot

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca simizbanca simizbanca cum pot radia o ipoteca pusa de ,,credit bank '' in anul 1993.in prezent banca nu mai exista si nu cunosc numele lichidatorului (vezi toată discuția)
Cine deține arhiva salariaților de la fosta intreprindere de ... Manoiu Ion Manoiu Ion Cine deține arhiva salariaților de la fosta Intreprindere de Aparate de Masura și Control Otopeni / AMCO SA Otopeni? As dori adeverință de grupa în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, oare stie cineva cu cine ar trebui sa luam legatura ... Livia83 Livia83 Buna ziua, oare stie cineva cu cine ar trebui sa luam legatura pentru a putea radia o ipoteca inscrisa la Banca Renasterea Creditului Roamanesc SA- Credit ... (vezi toată discuția)