avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, ...

Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, in conditiile in care banca (Renasterea Creditului Romanesc - Credit Bank) la care a fost facut creditul nu mai exista? Ma poate ajuta cineva cu numele si contactul lichidatorului? Mai exista si alte metode de iradiere tinand cont de faptul ca banca nu mai exista? Mentionez ca parintii mei, care au facut creditul in 1993, sunt foarte batrani si nu mai detin niciun document cu privire la acest credit. Orice informatie este binevenita, in acest moment nu stiu de unde sa incep.Multumesc tuturor pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ADTO , utilizator 12:28, 14 Noiembrie 2024
Buna ziua, am contacta BDO BUSINESS RESTRUCTURING prima data pe mail si apoi telefonic. A fost nevoie sa insist de cateva ori, insa in aproximativ 1 luna a fost eliberat documentul in care se mentiona ca nu exista datorii. Am ridicat apoi documentul de la sediul lor din Bucuresti. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2024
A.E.B., utilizator

I-am contactat și eu, dovada trebuie legalizata la notar? Eu de abia de câteva zile i-am contactat și încă nu mi au raspuns! Cum pot lua legătura cu dumneavoastră va rog mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca simizbanca simizbanca cum pot radia o ipoteca pusa de ,,credit bank '' in anul 1993.in prezent banca nu mai exista si nu cunosc numele lichidatorului (vezi toată discuția)
Cine deține arhiva salariaților de la fosta intreprindere de ... Manoiu Ion Manoiu Ion Cine deține arhiva salariaților de la fosta Intreprindere de Aparate de Masura și Control Otopeni / AMCO SA Otopeni? As dori adeverință de grupa în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, oare stie cineva cu cine ar trebui sa luam legatura ... Livia83 Livia83 Buna ziua, oare stie cineva cu cine ar trebui sa luam legatura pentru a putea radia o ipoteca inscrisa la Banca Renasterea Creditului Roamanesc SA- Credit ... (vezi toată discuția)