avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua, oare stie cineva cu cine ar trebui sa luam ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua, oare stie cineva cu cine ar trebui sa luam legatura ...

Buna ziua,
oare stie cineva cu cine ar trebui sa luam legatura pentru a putea radia o ipoteca inscrisa la Banca Renasterea Creditului Roamanesc SA- Credit Bank SA?
Cel mai recent răspuns: Livia83 , utilizator 14:19, 27 Iulie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
ok, dar cum purem gasi cine a preluat activele, pentru ca banca nu mai exista. Am cautat pe internet si nu gasesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, ... A.E.B. A.E.B. Buna ziua, cum pot radia o ipoteca inscrisa in cartea funciara, in conditiile in care banca (Renasterea Creditului Romanesc - Credit Bank) la care a fost facut ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca Eremia69 Eremia69 Buna ziua. Am avut un credit cu ipoteca imobiliara prin anul 1998 la banca Unirea, pe care l-am achitat dar nu am radiat ipoteca la cadastru. Cum pot radia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau ... Nicxus Nicxus Buna ziua, Am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau sa il vand. Dupa o perioada in care am cautat potentiali cumparatori am gasit in cele din urma ... (vezi toată discuția)