avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... recurs fond funciar
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

recurs fond funciar

va multumesc.... sunt la primul recurs , dupa pronuntarea sentintei , iar pt redactare la un avocat .... cam greu
cu respect
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 12:22, 18 Mai 2012
Interventie moderator

Va rog nu mai deschideti subiect nou de fiecare data cand aveti ceva de completat la o discutie inceputa.
Exista la sfarsitul mesajului in care vi se raspunde 3 butoane: Raporteaza abuz pe fond rosu, Raspunde si Citeaza pe fond albastru.

Apasati pe Raspunde si scrieti in campul care se deschide, astfel discutiile au continuitate.
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Mai 2012
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

nu pot continua discutia pe forum robertnelu robertnelu Am deschis un subiect si am primit cateva raspunsuri. Se cer cateva precizari si nu stiu cum sa public un nou mesaj la acelasi subiect pentru a continua ... (vezi toată discuția)
Dreptul parintesc mihai 09 mihai 09 daca nu pot afla de la dumneavoastra un raspuns va rog sa imi da ti un site in care se discuta despre acest subiect. multumesc (vezi toată discuția)
Acces blocat in forum !!! Cocollino Cocollino Nu stiu de ce, dar constat ca am accesul blocat in Forum. Am gresit cu ceva sau...ce s-a intamplat?? Ce pot face sa fiu deblocata? Nu pot raspunde mesajelor ... (vezi toată discuția)