avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate dreptul parintesc
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

dreptul parintesc

daca nu pot afla de la dumneavoastra un raspuns va rog sa imi da ti un site in care se discuta despre acest subiect. multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 15:17, 1 Martie 2013
Aici gasiti un referat interesant legat de subiectul propus de dumneavoastra:

[ link extern ]

Va recomand si Cartea a II-a - Despre familie, Titlul IV - Autoritatea parinteasca, Noul Cod civil.
mihai 09, cand incepeti un subiect continuati tot acolo, nu deschideti topic nou pentru fiecare intrebare - apasati butonul albastru Raspunde si scrieti in campul care se deschide.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs fond funciar ContSters206369 ContSters206369 va multumesc.... sunt la primul recurs , dupa pronuntarea sentintei , iar pt redactare la un avocat .... cam greu cu respect (vezi toată discuția)
Nu se poate deschide subiect nou de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu se poate deschide subiect nou dupa telefonul mobil? Am vrut sa deschid un subiect nou si nu am rubrica sa ,,public mesajul\" Asa este, sau nu am vazut ... (vezi toată discuția)
Indeplinesc conditiile pentru a beneficia de pensie anticipata partiala in 2011? CuntanAndreea CuntanAndreea Buna ziua, Ma numesc Lucia, sunt nascuta la data de 18.05.1955, ani lucrati pana in prezent 29 si jumatate (anul viitor in iunie voi face 30 ani lucrati, de ... (vezi toată discuția)