avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit supendare executare act administrativ fiscal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

supendare executare act administrativ fiscal

Avem o decizie de impunere in 02.04.2012 de la Fisc ce cuprinde Tva, impozit pe profit si accesorii.In data de 07.05.2012 s-a suspendat de catre Curtea De Apel executarea actului administrativ fiscal.
Peste 4 ani,( cam atat dureaza un asemeea proces),decizia este in favoarea fiscului.Pe perioada dintre data suspendarii si data deciziei instantei , adica peste 4 ani, se calculeaza dobanzi , daca eu am pierdut procesul??mai exact pentru cei 4 ani de suspendare eu datorez dobanzi ?
Cel mai recent răspuns: ILDIKO KALAMAR , Consultant fiscal 14:54, 5 Iunie 2012
Da, daca decizia de impunere nu a fost desfiintata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executați silit, în mod repetat, de anaf pentru aceeași datorie. nu știu ce se mai poate face, vă rog să-mi dați un sfat Mister1974 Mister1974 Buna ziua . Am sa scriu pe scurt problema poate ma puteti ajuta cu un sfat . Am avut un magazin .l-am închis si dupa 2 ani am avut control. Din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Există un termen în care instanța trebuie să vină cu motivarea ... 1Gabisilviu 1Gabisilviu Există un termen în care instanța trebuie să vină cu motivarea hotărârii după ce au pronunțat o sentință? Sau pot să dea acea motivare când vor ei? (vezi toată discuția)
Anaf Mister1974 Mister1974 Buna ziua . Am sa scriu pe scurt problema poate ma puteti ajuta cu un sfat . Am avut un magazin .l-am închis si dupa 2 ani am avut control. Din cauza unor ... (vezi toată discuția)