avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu locuinta noua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu locuinta noua

buna ziua,
in decembrie anul trecut am cumparat un imobil nou, la stadiul de gri avansat. La cumparare vanzatorul a garantat ca in maxim 2 luni locuinta va beneficia de toate utilitatile necesare (curent, apa, gaze), acum la mai bine de 5 luni de la cumparare sunt in situatia de a nu putea locui in imobil din cauza ca nu sunt gaze. Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate am de a "constrange" vanzatorul sa-si indeplineasca toate "promisiunile" facute chiar si in contracului de vanzare incheiat.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:42, 18 Mai 2012
depinde ce parghii v-ati asigurat prin contract si ce obligatii are vanzatorul, in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparere augustin30 augustin30 Am incheiat o promisiune bilaterala de VC pentru o casa in constructie in Aprilie 2018, avans 5000 euro. Am convenit exterior la cheie cu pavaj de jur ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma indrept usor catre o situatie neplacuta pentru ... Anton Pan Anton Pan Buna ziua, Ma indrept usor catre o situatie neplacuta pentru care am nevoie de o parere avizata. In vara anului 2020 am gasit o casa pe care doresc sa o ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca ceea ce este mentionat intr-o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare nu este respectat? Tlorin Tlorin Buna ziua, Ma adresez cunoscatorilor cadrului legislativ pentru un sfat in legatura cu urmatoarea situatie. Anul trecut am incheiat cu constructorul unui ... (vezi toată discuția)